Често задавани въпроси - имейли


Имам абонамент за имейлите ви, това същото ли е като индивидуален абонамент за сайта?

Не, абонирането за седмичния бюлетин е безплатно и се ползва от над 30 000 души. В имейла, който изпращаме всеки вторник, събираме актуална информация и подбрани ресурси - напр. по един работен лист на седмица, покани за уебинари, извадка от най-четените ни статии за седмицата и т.н.

Абонаментът за сайта е платена услуга, която може да активирате от тук: https://prepodavame.bg/individual-subscription/ . Той Ви дава неограничен достъп до всички ресурси на сайта, вкл. безплатно участие в обучения с кредити.


Защо получавам имейли от вас?

Получавате имейли от нас поради някоя от следните причини:

  • абонирали сте се за получаване на седмичния ни бюлетин - абонирането се случва чрез попълване на имейл в регистрационната форма за това в сайта ни, при заявяване на интерес по време на регистриране за уебинар и др.;
  • може да получавате технически съобщения, напр. във връзка с активиран абонамент, напомняне за предстоящ уебинар, нова активност за група в сайта, в която членувате;
  • заявилите сте, че искате да свалите наръчник - освен като pdf файл, получавате ресурса и по имейл. Някои от ресурсите ни включват допълнителни материали и изпращаме допълнителни 2-3 имейла с тях.

В какви случаи използвате имейла ми, за да изпращате съобщения?

Използваме имейл адреса Ви в следните случаи (може да не изчерпват всички възможности):

  • при регистрация в сайта - за потвърждаване на регистрацията, за промяна на парола и т.н;
  • при регистрация за получаване на бюлетин - за изпращане на самия бюлетин всеки вторник;
  • при регистрация за уебинар - за изпращане на данни за вход в уебинара и напомняне за предстоящия уебинар;
  • при регистрация за обучение - за изпращане на данни за влизане в обучението, за изпращане на предварителна задача и др. съобщения, свързани с провеждането на обучението;
  • при сваляне на наръчник или друг ресурс, който изисква въвеждане на имейл адрес - за изпращане на ресурса по имейл;
  • при активност в групи в сайта - за изпращане на служебни съобщения при нова активност в групата, в която членувате, напр. когато някой отговори на Ваш коментар.


Мога ли и как да управлявам какви съобщения ще ми изпращате?

Някои функционалности, като напр. автоматичния имейл за потвърждение на активиране на профил, са задължителни. Други, като получаването на седмичния бюлетин, не са и може да се отпишете от получаването му чрез кликане на връзката "отписване" в долното поле на всеки имейл.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас