Често задавани въпроси - Уебинари

Информация за уебинари

Къде мога да видя предстоящи уебинари?

Информация за предстоящите уебинари може да бъде намерена на тази страница: https://prepodavame.bg/webinars/.

Всеки уебинар има своя страница, на която може да намерите повече информация за програмата му, лектора, времето на провеждане, както и форма за регистрация. Достъпът до уебинарите ни изисква регистриране за всеки от тях. След направена регистрация получавате имейл с данните за zoom връзка.


Колко често правите уебинари?

Правим уебинари веднъж или два пъти на месец, обикновено в ден вторник от 18 часа, но конкретните дати и часове може да видите в страницата на всеки конкретен уебинар.

Регистрация за уебинари

Как мога да се регистрирам за уебинар?

За да се регистрирате за уебинар, трябва да имате валиден имейл адрес. Попълнете формата за регистрация в страницата на уебинара. Ще получите по имейла, който сте оставили при регистрация информация за zoom връзката.


Защо трябва да ви давам имейла си за регистрация за уебинар?

На имейла, който посочите при регистрация, ще получите линка за присъединяване към zoom срещата за уебинара. При регистрацията си също може да заявите дали желаете да получавате и седмичния ни бюлетин с подбрано най-доброто ни съдържание.


Не успявам да се регистрирам за уебинара. Изписва ми, че вече имам регистрация, но не съм получил имейл за потвърждение.

Проверете дали писмото за потвърждение на регистрацията не е попаднало в папка СПАМ или ПРОМОЦИИ на пощата Ви. Ако го няма там, то може да ни пишете съобщение до help@prepodavame.bg от имейла, с който сте регистрирани и ще Ви изпратим нужната информация отново.


Ще ни напомните ли за уебинара преди започването му?

Изпращаме напомнящ имейл в деня на провеждане на уебинара. Съветваме Ви да запазите място в онлайн календара си, за да сте сигурни, че няма да пропуснете предаването на живо.

Всички записи от уебинари могат да се гледат в архивната страница, достъпна с абонамент за сайта.

Технически въпроси

Мога ли да гледам уебинара от телефон?

Уебинарите се провеждат в zoom, като е необходимо да имате инсталирано zoom приложение на него, за да се включите. Чисто организационно не е проблем да гледате уебинара от кое да е устройство.


Как ще получа линка за присъединяване в уебинара?

Линк за присъединяване за уебинара получавате в имейл-потвърждение на регистрацията Ви за него до няколко минути след като попълните формата за регистрация.

В деня на провеждане на уебинара получавате напомняне за него и отново изпращаме линка за присъединяване към срещата.


Трябва ли ми парола, за да вляза в zoom връзката за уебинара?

Не, не Ви трябва парола, за да се присъедините към zoom връзката.


Как мога да го гледам, ако нямам zoom?

Ние споделяме събитието на живо и във фейсбук страницата ни, така че може да го гледате там.

Може да гледате и запис на уебинара в архивната страница с уебинари (достъпна за потребители с годишен абонамент).


По време на уебинара


Колко време продължава уебинарът?

Уебинарите ни са планирани за 60 до 90 минути. Времето на провеждане много зависи от броя на задаваните от аудиторията въпроси. Може да напуснете връзката, когато прецените.


Ще мога ли да задавам въпроси по време на уебинара?

Да, всеки, който е в zoom връзката, може да задава въпроси в специалната Q&A секция. Хората, които гледат на живо във фейсбук, могат да пишат коментари, но лекторите виждат въпросите от zoom, така че Ви съветваме да влезете там.


След уебинара

Давате ли кредит за обучението?

Не, уебинарът се провежда за 60 до 90 минути, а издаването на 1 кредит изисква обучително преживяване от 16 академични часа.


Ще има ли сертификат за участието ми в уебинара?

В специална страница с архив на уебинарите ни (https://prepodavame.bg/webinars/) може да намерите запис на всички проведени до момента уебинари. След всеки от тях има кратка форма с няколко въпроси за оценка на събитието. След попълване на формата, по имейл получавате сертификат за участие в уебинара.

Може да попълните формата в деня след уебинара, ако сте гледали на живо или да изберете кой да е предишен уебинар, да го изгледате и да отговорите на въпросите след него и да получите сертификат за участие.

*Страницата е достъпна за учители с активен годишен абонамент за сайта.


Сега разбирам, че сте имали уебинар на тема, която ме интересува. Къде мога да гледам записа?

Записите от всички проведени уебинари са достъпни на страницата - https://prepodavame.bg/webinars/ за хора с активен абонамент за сайта.


Ще има ли запис от уебинара?

Винаги правим запис на уебинарите си. Те са достъпни само на архивната ни страница - https://prepodavame.bg/webinars/.

От учебната 2023/2024 г. изпращаме запис на уебинарите си по имейл. Регистрацията за уебинар осигурява достъп до живото предаване.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас