Често задавани въпроси - Обучения


Обучението с кредит ли е?

Обученията, които провеждаме, са с продължителност от 16 академични часа и успешното преминаване през всички задачи води до получаване на 1 квалификационен кредит.

ВАЖНО! За да получите кредит, трябва да сте изпълнили всички условия - да сте предали предварителна задача, да сте участвали в синхронната част на обучението и да сте предали задача за оценка до две седмици след синхронната част.


Колко време продължава обучението?

Общото време за завършване на всички задачи, свързани с обучението е 16 академични часа.

Те са разпределени във време за подготовка преди синхронната част, еднодневно обучение на живо през zoom и задача за разработване и обратна връзка след обучението.

Синхронните онлайн срещи започват в 9 часа и продължават до 16 часа с включени почивки.


Как мога да заплатя обучението?

Може да се включите безплатно за всяко от обученията ни с кредити, ако имате активен годишен абонамент за сайта.

Ако нямате такъв, може да заплатите обучението си чрез онлайн плащане в сайта при регистрация или да направите плащане по банков път.


Издавате ли фактури за обучението?

Да. За да издадем фактура е необходимо да заявите такава при регистрацията си за обучението.


Как можем да се запишем повече хора от едно училище на ваше обучение?

Ако искате да регистрирате повече от един човек, може да ни пишете на help@prepodavame.bg с имената и имейл адресите на колегите Ви. След потвърдено плащане за обучението по банков път, те ще получат имейл с данните за достъп до синхронната среща и предварителната задача.


Може ли да ни организирате изнесено обучение по избрана от нас тема?

Да, може да попълните заявка на тази страница в сайта ни - https://prepodavame.bg/trainings/, като опишете темата, периода и броя преподаватели. Наш представител ще се свърже с Вас и ще Ви изпрати оферта.


Колко струва на човек едно обучение? Има ли отстъпка за повече записани?

Цената за обучение от нашия годишен календар е 80 лв с ДДС. Ако искате да запишете повече от 5 души от екипа си за някои от тях, пишете ни на help@prepodavame.bg и ще получите индивидуални условия.

Може да получите конкретна оферта и за цена на обучение по избрана от Вас тема и за определен от Вас брой учители, като попълните заявка на тази страница - https://prepodavame.bg/trainings/


Къде мога да видя програмата за обучението?

Всяко обучение, което провеждаме, има отделна своя страница, на която е представена информацията за датата и начина на провеждане, основните теми, които са включени, както и какво се очаква да знаят и могат участниците в обучението след неговото приключване.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас