Често задавани въпроси - Курсове


Какво означава "асинхронен" курс?

Нашите асинхронни курсове представляват обучително преживяване, състоящо се от предварително записани видеа и създадени допълнителни материали под формата на статии, презентации, въпроси за рефлексия.

Всеки учител или образователен специалист може да премине през материалите със свое темпо - интензивно за два дни или в продължение на няколко седмици.


Кога започва курсът?

Получавате достъп до курса, в момента, когато се запишете за него чрез натискане на бутон в страницата на курса. Курсовете нямат начална и крайна дата.


Издавате ли кредит/сертификат за участие?

При завършването на асинхронен курс (това означава да сте изгледали успешно и последното видео в курса) системата ни автоматично генерира сертификат за участието Ви. Може да го свалите от страницата на курса или от профила си в категория "Моите сертификати".


Къде да видя програмата за курса?

Всеки курс има самостоятелна страница, в която може да видите основните теми, които се засягат в него. Курсовете са разпределени на модули и имате възможност да виждате заглавията на уроците, включени в курса.


Трябва ли да изпълня някаква задача, за да завърша обучението си?

Не, не е необходимо да изпращате задача. Пълноценното преминаване през курса включва въпроси за саморефлексия и различни въпроси за дискусия след някои от видеата. Насърчаваме Ви да изпълните всички инструкции, но няма да следим за това.

Курсът се зачита за завършен, когато изгледате и последното видео в него.


Откъде мога да сваля сертификата си след края на обучението?

Може да свалите сертификата от две места:

  • от страницата на самия курс, който сте завършили. Бутон за сваляне се визуализира под кавъра на курса в горната част на страницата.
  • от страницата с Вашия профил, категория "Моите сертификати"


Ако имам въпрос към лектора, как мога да му го задам?

Може да ни пишете на help@prepodavame.bg.

Имайте предвид, че под всяко видео има секция за коментари, където също може да оставите своя въпрос и да се възползвате от възможността да получите отговори и от Ваши колеги-учители.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас