Как да вляза в профила си в prepodavame.bg


Можете да влезнете в профила си в Prepodavame.bg от която и да е страница, като използвате бутона "Вход" в горната дясна част на основното меню.

Натискайки бутона „Вход“, ще бъдете пренасочени към страницата за влизане в сайта.

Тук трябва да въведете своя имейл адрес, който сте използвали при регистрацията, както и паролата, която сте създали за Prepodavame.bg.

Ако сте забравили своята парола или не сте сигурни каква точно е тя, можете да ползвате бутона „Забравена парола“.

Моля, проверете дали сте въвели правилно своя имейл адрес и дали използвате този, с който сте се регистрирали на нашия уебсайт.

За да се уверите, че правилно сте изписали паролата си, можете да използвате иконката в десния край на полето за парола. Натискайки върху нея, ще можете да видите своята парола.

Други опции, които можете да използвате на страницата са „Запомняне“ и смяна на езика.

Ако активирате опцията за запомняне, ще можете да съхраните Вашите имейл и парола на този компютър, на който работите постоянно, така че няма да е необходимо да ги въвеждате всеки път, когато влизате в уебсайта.

Имате и опция за смяна на езика на сайта. По подразбиране е зададено езикът да е български, но можете да изберете и английски език от падащото меню.


Когато се уверите, че имейлът и паролата Ви са изписани правилно и сте избрали подходящите за Вас допълнителни опции, натиснете бутона „Вход“.


Това ще Ви пренасочи към Вашият профил в Prepodavame.bg.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас