Как да завърша профила си на 100%


След като влезете в Prepodavame.bg за пръв път, на началната страница ще видите секция „Довършете профила си“. Тя Ви показва в проценти до каква степен е завършен профилът Ви.

Попълването на Вашия профил има за цел да разберем Вашите интереси, така че да можем да Ви предоставим персонализирано съдържание, което да отговаря на Вашите предпочитания и да Ви бъде максимално полезно.

Ако поставите мишката си върху секцията, ще можете да видите кой точно тип информация е необходимо да попълните.

Ако натиснете бутона „Завършете“, това ще Ви отведе към страницата за редакция на Вашия профил.

На тази страница от секция „Потребителски данни“, трябва да въведете Вашите имена, потребителското Ви име за сайта, както и типа потребител, който сте.

От падащото меню имате възможност да избирате между учител, директор, образователен експерт, родител, студент или ученик.

След като сте въвели всички необходими данни, натискате бутона „Запазване на промените“.

От секцията „Интерес към ресурси“ можете да изберете в кои класове и какви предмети преподавате, като можете да избирате повече от една опция.

Също в тази секция можете да избере до три теми, които Ви интересуват и ще са Ви полезни в работата. Можете да изберете и повече от три, но за да можем да сме Ви максимално полезни, е добре да се ограничите до няколко теми.

Когато сте готови с данните, отново натискате бутона „Запазване на промените“.

Ще видите съобщение, че промените са запазени.

Това е достатъчно, за да завършите попълването на Вашия профил на 100%.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас