Как да се запиша за обучение

Може да изгледате видеото за детайлни инструкции или да прочетете статията след видеото.


Записването за всяко обучение става от страницата на съответното обучение. Може да достъпите всички обучения и съответно техните страници от основното меню.

На самата страница с обучения трябва да скролнете надолу до секцията с предстоящи обучения. Част от обученията очакват потвърждение и за тях все още не може да се запишете, но за тези, които можете, има бутон "Запишете се", който ще Ви отведе до страницата на обучението.

След като отидете на страницата на обучението трябва да скролнете до секция за записване, където има форма, в която трябва да въведете Вашите данни.

ВАЖНО! За да се запишете за обучение, трябва да сте влезли в профила си. Може да влезете в профила си от тази страница. Ако нямате профил, можете да си направите безплатна регистрация от страницата за регистрация.

В зависимост от това дали имате активен абонамент, който Ви позволява безплатно записване за обучения, или нямате активиран такъв, ще видите една от две различни форми за записване.

  1. Ако имате активиран абонамент, ще видите форма, в която трябва да въведете вашите: имена, имейл, телефон и училище и да натиснете бутона "Запишете се".
    1. Ако записването е успешно, ще бъдете отведени на страница, която Ви благодари за записването и до 1 минута ще получите имейл с инструкции как да се включите в обучението.


  1. Ако нямате активен абонамент, ще видите форма, в която трябва да въведете вашите: имена, имейл, телефон, училище и начин на плащане и да натиснете бутона "Запишете се"

Може да изберете да платите с кредитна/дебитна карта. В този случай трябва да въведете коректно информацията от Вашата карта.

ВАЖНО! Възможно е Вашата банка да поиска допълнителна верификация на плащането чрез код или друг начин на автентикация.

Ако плащането с карта е успешно, до 1 минута ще получите имейл с инструкции как да се включите в обучението.


Може да изберете да платите с банков превод, в който случай трябва:

а. да попълните и изпратите формата за записване в сайта и

б. да направите превода в рамките на 5 работни дни, но не по-късно от 2 дни преди датата на обучението.

След като изпратите формата за плащане по банков път ще получите и писмени инструкции по имейла.

ВАЖНО! При направата на банковия превод е много важно да посочите Вашите имена, за да можем да идентифицираме, че плащането е от Вас.

Понякога направените банкови плащания се изпълняват от банката на следващия работен ден. Това се отнася за плащания направени късно следобед или през уикенда.

Щом получим плащането в рамките на един работен ден ще потвърдим Вашето записване за обучението и ще получите имейл с инструкции.


Ако имате нужда от издаване на фактура, при заплащане на обучението с кредитна/дебитна карта или по банков път, посочете тази опция и попълнете данните на организацията.

Фактура оригинал се издава при получено плащане и може да отнеме няколко работни дни.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас