Как да получа сертификат за участие в уебинар?


След участие в наш уебинар, имате възможност да получите сертификат.

За целта уверете се, че сте влезли в профила си в Prepodavame.bg. От началната страница на сайта, трябва да скролнете надолу до секцията „Съдържание за абонати“ и да намерите „Архив Уебинари“.

Ще Ви се зареди страница, на която ще видите списък, както с всички предстоящи, така и архив на миналите уебинари.

В раздел „Архив от уебинари“ се съхраняват записите на всички предходни уебинари. Обикновено в рамките на ден или два след провеждането на уебинара, на имейла си ще получите линк към записа.

Когато отворите страницата на определен уебинар, ще имате възможността да видите самия запис, както и допълнителни ресурси с линк за изтегляне на материалите. Освен това, там ще намерите форма за обратна връзка, която включва няколко задължителни въпроса.

Моля, имайте предвид, че е от съществено значение да попълните Вашите данни коректно, тъй като те ще бъдат използвани за издаване на сертификата. Проверете внимателно и дали сте въвели правилно Вашия имейл адрес, тъй като на него ще получите своя сертификат.

След като попълните данните си и отговорите на въпросите, натиснете бутона „Заявете сертификат“, за да изпратите данните си към нас.

До няколко минути ще получите имейл, който съдържа Вашия сертификат с името Ви и темата на уебинара. Имате възможност да свалите сертификата на компютъра си, да го разпечатате или да го запазите дигитално във Вашето портфолио.

Важно! Възможност за достъп до записа и материалите, както и опцията за издаване на сертификат имат само потребители с активиран индивидуален или училищен абонамент.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас