Често задавани въпроси - Абонамент

Каква е разликата между регистрация и абонамент?

Регистрацията в сайта е безплатна и се прави чрез имейл и задаване на парола, с която искате да влизате в профила си в сайта. Всеки учител, директор, образователен експерт и т.н. може да направи самостоятелно регистрация в сайта. Ползите от регистрацията са свързани с:

  • възможност за персонализиране на съдържанието в сайта;
  • осигурява достъп до регистрация за асинхронни курсове;
  • може да съхранявате на едно място всичките си сертификати от асинхронни курсове.

Абонаментът е услуга срещу заплащане на такса. Може да се направи индивидуално или групово от цяло училище. Ползите от абонамента са:

  • достъп до всички налични ресурси на сайта, вкл. страниците с работни листове, Canva шаблони, презентации за вътрешноучилищна квалификация и др., които са заключени за достъп за потребители без абонамент;
  • възможност да получите сертификат за участие за уебинарите ни - като абонат имате достъп до страница с архив на всички над 20 уебинара и след попълване на въпросник след всеки запис, получавате сертификат за участие по имейл;
  • възможност да се включите в неограничен брой обучения с кредит, които провеждаме;
  • достъп до специални отстъпки от партньорски организации.

Повече за цените и условията на различните абонаменти може да намерите тук.


Каква е разликата между абонамент за платформата или абонамент за имейл бюлетина?

Абонаментът за сайта е платена услуга, която се заявява индивидуално или от цяло училище. Той включва допълнителен достъп до ресурси, безплатни обучение и др. Повече за условията и съдържанието на абонамента може да видите тук.


Записването за получаване на седмичен бюлетин с най-новите и актуални материали е безплатно и достъпно за всеки. Вече над 30 000 души получават бюлетина ни.


Какво включва абонаментът за сайта?

Абонаментът включва:

  • достъп до всички налични ресурси на сайта, вкл. страниците с работни листове, Canva шаблони, презентации за вътрешноучилищна квалификация и др., които за заключени за достъп за хора без абонамент;
  • възможност да получите сертификат за участие за уебинарите ни - като абонат имате достъп до страница с архив на всички над 20 уебинара и след попълване на въпросник след всеки запис, получавате сертификат за участие по имейл;
  • възможност да се включите в неограничен брой обучения с кредит, които провеждаме;
  • достъп до специални отстъпки от партньорски организации.

Какви видове абонамент има?

Съществуват два вида абонамент - индивидуален и училищен. Всеки вид абонамент може да се направи за различен период - едногодишен или двугодишен.

Актуалните цени на индивидуалния абонамент може да намерите тук.

Цените за училищен абонамент се предоставят под формата на оферта след заявка, която може да направите тук.


Как мога да се абонирам?

Може да се абонирате, като закупите индивидуален абонамент през сайта с плащане с карта или по банков път.

Ако сте директор, може да абонирате цялото училище, като заявите оферта чрез формата тук.

При приемане и заплащане на офертата ще ни изпратите списък с име и имейл на учителите, за които искате да активираме абонамент. Училищният абонамент включва неограничен брой души от екипа Ви.


Как се заплаща абонаментът?

Индивидуалният абонамент може да се заплати чрез карта или по банков път.

Училищният абонамент се заплаща по банков път. При сключване на договора за абонамент ще получите данни за извършване на плащането.


Мога ли да прекратя абонамента си?

Абонаментите се заплащат за период от 12 или 24 месеца предварително. След приключване на периода може да подновите за нов период или да не подновявате.


Мога ли да подаря абонамент на някого?

Да, може да закупите ваучер за индивидуален абонамент и да го подарите на Ваш близък. Пишете ни на help@prepodavame.bg, за да Ви изпратим данни за плащане и самия дигитален ваучер.


Абонаментите имат ли пробен период?

Не, не предоставяме пробен период. На сайта ни има богат набор от ресурси, които позволяват на потребителите да се запознаят с качеството на нашата работа.

Абонаментът отключва достъп до допълнителни ресурси и надграждащи услуги, напр. без абонамент може да гледате уебинарите ни на живо, но нямате достъп до запис и възможност за издаване на сертификат за участие.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас