Как да променя индивидуалния си абонамент?


От профила си в Prepodavame.bg можете да промените типа на индивидуалния си абонамент.

За целта първо се уверете, че сте влезли в профила си и от меното, което се отваря когато натиснете върху името си, изберете „Управление на абонамент“.

Ще бъдете препратени на страница в профила Ви, където са показани текущите Ви и изтекли абонаменти.

Намерете активният към момента абонамент и натиснете бутона „Променете абонамента“.

Ще Ви се отвори следното меню:

От менюто можете да изберете на какъв абонамент искате да преминете, след което натиснете бутона „Изберете абонамент“.

Това ще Ви прехвърли на страницата за активиране на абонамента, който сте избрали.

В зависимост от това какъв абонамент сте избрали, ще имате възможност да платите с карта или по банков път.

Ако изберете да платите по банков път, ще намерите информацията, която Ви е необходима за извършване на банков превод към нашата организация, изписана над бутона „Активирай абонамента си“.

Ако решите да плащате с карта, ще трябва да напишете номера на картата си, срока на валидност, както и кода за валидност (CVC код), който се намира на гърба на Вашата карта.

Трябва да изберете и държавата, която е издала картата – по подразбиране тя е България, но ако ползвате карта на друга държава, изберете я от списъка, който Ви е предоставен.

След като сте сигурни, че сте въвели правилно данните, за да активирате абонамента си, натиснете бутона „Активирайте абонамента си“.

Важно!!! При преминаване от един абонаментен план към друг, Вие не губите нищо, тъй като сумата, която вече сте заплатили за текущия Ви абонамент, ще се приспадне от таксата за абонамента, който сте избрали.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас