Добавяне на учители към училищния абонамент

Всяко училище, което има активиран училищен абонамент, може да добави неограничен брой служители от педагогическия и помощния персонал.

Необходимо е да сте влезнали в профила си с активен абонамент, за да може да изпълните стъпките от това ръководство.

От профилното меню изберете Управление на абонамент >>> Добавяне на колеги, или кликнете ТУК.

Изберете Вашата организация от падащите менюта или ако не я откривате от Тип организация, изберете "Друга организация" и я въведете ръчно.

Попълнете име и фамилия(на кирилица) на колегата, който искате да добавите към училищния абонамент. Както и имейла, с който той ще ползва абонамента и ще получава комуникация.

Проверете внимателно коректното изписване на всички имейли. Имейлите, трябва да са изписани на латиница и да не се оставят празни разстояния преди и след имейла.

Ако искате да добавите повече от един колега, натиснете "Добави още коментари", колкото пъти е необходимо. Ако погрешка добавите повече хора може да натиснете "Изтрий".

След като се уверите, че всичко е попълнено коректно, натиснете бутона "Изпратете" и изчакайте няколко секунди, докато не ви излезе съобщение, че всичко е изпратено коректно.

В рамките на няколко работни дни ще направим проверка дали вашето училище има активиран абонамент и дали колегите, които добавяте са част от училището.

Ако всичко е наред ще активираме техния профил, а те ще бъдат уведомени на посочения имейл как да зададат парола и да влизат в профила си.

Предупредете колегите да очакват имейл за активация на профила и абонамента си.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас