Как да използвам ръководствата в Prepodavame.bg?


В Prepodavame.bg можете да намерите и използвате различни ръководства, които сме създали за Ваша помощ. Всяко ръководство съдържа инструкции как да използвате различните функционалности на сайта.

Без значение къде в сайта се намирате, в долната дясна част на екрана, би трябвало да виждате икона с надпис „Помощ“.

Избирайки я, по подразбиране ще Ви се заредят няколко препоръчани ръководства. Обикновено това са ръководствата за най-често задаваните въпроси в сайта.

Ако натиснете върху дадено име, ще Ви се отвори самото ръководство, което съдържа видео, а понякога и детайлни писмени инструкции със снимки по темата от заглавието.

Ако търсите нещо конкретно, в полето за търсене, можете да напишете ключова фраза или ключова дума, която Ви интересува и да натиснете Enter от клавиатурата или лупичката вдясно на полето за търсене.

Това ще Ви зареди всички ръководства, които съдържат Вашата ключова дума или фраза. Например ако търсите информация свързана с Вашата парола, при изписване на ключовата дума "парола" в полето за търсене, ще Ви се заредят всички ръководства, които съдържат думата "парола".


Друг начин за достигане до ръководствата е като от профилното Ви меню изберете „Ръководства за ползване“.

Това ще Ви зареди страницата https://help.prepodavame.bg/, където отново можете да търсите различни ръководства, но тук те са по-структурирани и са разделени по категории.

Ако все пак не намирате необходимата Ви информация или имате нужда от някаква друга помощ, можете да ни пишете.

Отново от иконката „Помощ“, долу вдясно на всяка страница, избирате опция „Пишете ни“.  

Тук можете да опишете детайлно проблема си, както и да прикачите екранна снимка, ако имате такава, тъй като тя би ни помогнала да вникнем по-добре в казуса Ви.

Напишете името и имейла си и изпратете съобщението чрез натискане на бутона „Изпратете съобщение“.

Ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо и качествено.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас