Как да поканя колега в Prepodavame.bg?


За да поканите свои колеги да се присъединят към Prepodavame.bg, първо трябва да се уверите, че сте влезли в профила си. Ако виждате своето име в горния десен ъгъл на екрана, значи успешно сте влезли в акаунта си. След това потърсете в менюто вляво бутон „Поканете колеги“.

Натискайки този бутон, ще бъдете пренасочени към страница в профила Ви, откъдето ще имате възможност да поканите свои колеги или приятели да се регистрират в сайта.

Във формата трябва да попълните името на своя колега, както и неговия имейл адрес и типа на профила.

Ако искате да поканите повече от един колега, можете да добавите още редове, натискайки върху червеното плюсче долу вдясно на карето.  За да премахнете ред, използвайте сивата икона с Х в десния край на всеки ред.

Уверете се, че на всеки ред е въведен отделен потребител с отделен имейл.

След като въведете хората, които искате да поканите, имате възможност да персонализирате имейла, който те ще получат.  За Ваше улеснение сме подготвили заглавие на имейла, както и примерно съдържание. Ако желаете, можете да ги замените с текст по Ваш избор.

След като сте готови с всички данни, които трябва да попълните, натиснете бутона “Изпращане на покани“. Системата ще изпрати имейли с линк за регистрация в Prepodavame.bg до всички хора от Вашия списък.

Oт раздел „Изпратени покани“ имате възможност да следите какво се случва с Вашите покани – дали човекът, когото сте поканили се е регистрирал, а също така можете да отмените поканата си.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас