Как да администрирам екип като директор?


  1. От началния екран на директорския профил натиснете бутона “Учители”, намиращ се

най-отгоре на екрана в навигационната лента

  1. В отворилия се прозорец ще видите списъка с учители. За да поканите учител да се присъедини към вашето училище използвайте бутона “+ Покани учител” в горния десен ъгъл

  1. В прозореца въведете имейла на учителя и натиснете бутона “Изпрати покана”.

Важно: В полето “Въведете имейл” можете да въвеждате повече от един имейл, като след всеки имейл, натиснете бутона "Tab" на клавиатурата или копирате и поставите всички имейли.

  1. След натискането на бутона “Изпрати покана”, учителят ще получи покана за регистрация, а Вие ще бъдете върнати в списъка с учители.

  1. Когато учителят се регистрира в платформата, той ще се появи в списъка с учители.

За да потвърдите, че учителят е част от училищния екип, натиснете бутон “Верифицирай учител”, намиращ се в най-дясната част на реда с името на учителя.

Важно: Когато учителят е верифициран, това значи, че той преподава във Вашето училище. Той ще може да достъпва данни и класове във Вашето училище, както и да изпраща анкети до тях.

  1. След натискането на бутон “Верифицирай учител” ще се появи съобщение с предупреждение. За да потвърдите избора си натиснете бутон “Верифицирай учител”.

  1. След като учителите са верифицирани, можете да променяте техните права от колоната “Вид права”. За целта отидете на реда на конкретния учител и кликнете върху бутона “Учител”.

От падащото меню можете да изберете дали правата да бъдат на “Учител” или на “Учител с администраторски права”.

Важно: Учителите администратори могат да гледат данните за цялото училище, да добавят и редактират класове към организацията. “Учител” ще има достъп само до данни за своите анкети и класове.

  1.  След като изберете типа на правата за конкретния учител ще се появи съобщение.

За да потвърдите избора си натиснете бутон “Добави администратор”

  1. За да подредите учителите по азбучен ред използвайте стрелките след името на първата колона. Стрелката на горе ще подреди учителите от Я-А , а стрелката на долу ще ги подреди по азбучен ред.

  1. За да изтриете учител отидете най-дясно на реда с неговото име, кликнете върху трите точки и изберете опция “Премахни от организацията”

  1. След натискането на бутона ще се появи съобщение. За да потвърдите избора си натиснете бутон “Премахни учител”.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас