Как да сравнявам резултати на анкета за СЕУ?


  1. За да сравните резултатите от анкета, след като сте избрали анкетата (т.1 от Анализ на анкети), натиснете бутона “Сравни” в горната лява част на екрана.

  • Локално сравнение на анкета

  1. В отворения прозорец натиснете бутона “+ Добави данни за сравнение”, намиращ се над графиката с резултати

  1. От падащите менюта изберете учебна година, клас и срок на провеждане на анкетата, с която искате да сравните текущите резултати. Изборът става последователно, като натискате падащите менюта след всяка категория и правите своя избор.

  1. След избор на анкета, тя ще се визуализира сравнена с текущата анкета. Можете да видите цветовия код в горния ляв ъгъл на графиката, а ако задържите курсорът върху стълб на графиката, ще се покаже конкретната стойност.

Важно: Можете да изберете до 5 анкети за сравнение, след като натиснете бутона “Добави данни за сравнение” колкото пъти е нужно и изберете конкретните анкети, които да се включат в сравнението.

  1. Премахването на анкети от сравнението, става след като се натисне бутонът “X” в края нa реда с информация за анкетата.

  • Глобално сравнение на анкета

(следвайте т.1 от Анализ на резултати на анкета, за да отворите анкетата)

(следвайте т.1 от Сравнение на анкети, за да влезете в меню сравнение)


  1. От лентата в началото на страницата изберете бутонa “Глобално”

  1. В отворилия се прозорец в дясната част можете да изберете една от следните опции:
  • Сравнение на ниво страна
  • Сравнение на ниво област
  • Сравнение на ниво град

Важно: Града и областта на сравнение се взимат по подразбиране от локацията на училището. 

  1. Можете да видите цветовия код в горния ляв ъгъл на графиката, а ако задържите курсора върху стълб на графиката, ще се покаже конкретната стойност.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас