Как да анализирам резултатите на анкета за СЕУ?


  1. От основната страница на платформата, от списъка с анкети изберете анкетата, на която искате да направите анализ и натиснете бутона “(Виж повече)” след името на анкетата.

В заредената таблица ще видите трите основни категории на анкетата (в ляво) и средните резултати за всяка една от тях (в дясно).

Важно: Ако има предишна анкета проведена с този клас, разликата между предишната и тази анкета ще се визуализира в колона  “Разлика с предходна анкета”.

  1. За да изтеглите резултатите в екселски формата, натиснете бутон “Изтегли резултатите” в горния десен ъгъл.

  1. За да се задълбочите в съдържанието на категория натиснете стрелката пред името на категорията, в която искате да влезете.

  1. В отворилия се прозорец можете да видите кратко описание на категорията, както и да последвате линк, като натиснете бутона “Разгледайте нашите ресурси", за да намерите ресурси свързани с конкретната категория.

  1. Под заглавието на категорията ще откриете въпросите, от които се състои категорията (в ляво), както и средния резултат за всеки въпрос (в дясно).

Важно: В категория “Отегчение” и “Безпомощност” се търси ниска стойност на резултата, а в категория “Надежда” се търси висока стойност. За улеснение резултатите са отбелязани и с цвят. Зеленото показва, че резултатът е желан, жълтото показва среден резултат, а червеното показва нисък резултат. 

Важно: Ако има предишна анкета проведена с този клас, разликата между предишната и тази анкета ще се визуализира в колона  “Разлика с предходна анкета”.

  1. За да видите разпределението на отговорите за даден въпрос, натиснете стрелката пред въпроса.

  1. Можете да видите точната бройка на отговорилите, като се ориентирате по остта или като задържите курсора на стълба от диаграмата.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас