Защо темата на обучението в сертификата ми се различава от темата на обучението в сайта?

Можете да следите обученията с кредит на нашия сайт на следния линк: https://prepodavame.bg/trainings/.

Темите на курсовете, които са публикувани на тази страница, често са формулирани по-разговорно и достъпно, за да бъдат лесно разбираеми за широката аудитория и да осигурят бързо вникване в съдържанието на предлаганите курсове. Понякога темата, която е посочена в издадения сертификат, може да не съвпада напълно с тази, която е била предварително обявена на нашия сайт.

Разликата в имената се дължи на нашия стремеж да предоставим по-ясно обяснение на същността на съответния курс сред нашите потребители още преди записването му, като същевременно се стремим издадените сертификати след края на курса да предоставят по-професионално и конкретно описание на завършените обучения.

Можем да Ви уверим, че разликата в имената никога няма да повлияе на основната цел, съдържанието на курса и неговото качество като предварително обявените теми ще бъдат изцяло обхванати по време на обучението.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас