Получаване на сертификат след обучение с кредит

Записването за обученията ни с кредит се отваря около 4-5 седмици преди самата дата на обучението. Всички обучения от таблицата на тази страница - https://prepodavame.bg/trainings/, се провеждат онлайн и синхронно през Zoom.

Всяко училище, което има активиран училищен абонамент или учител, който има активиран годишен или двугодишен абонамент, може да се включва в неограничен брой обучения с кредит напълно безплатно.

Ако училището Ви няма активиран абонамент, можете да заплатите сами за обучението, което Ви интересува или Вашето училище да го финансира еднократно, за което ще издадем фактура. Таксата за всички наши обучения с кредит е 80 лв. с ДДС.

ВАЖНО!!!

Само регистрация за обучението не е достатъчна, за да получите удостоверение с квалификационен кредит.

Такова удостоверение се издава след края на обучението единствено ако сте изпълнили всички изисквания:

  1. Предаване на предварителна задача;
  2. Присъствие по време на синхронната част на обучението (активно участие във видео срещите в Zoom);
  3. Предаване на качествена финална задача, която се оценява от обучителите. В случай, че те преценят, че задачата не е изпълнена спрямо заложените по време на обучението стандарти, кредит не се присъжда.

Какво следва след регистрацията за обучение с кредит?

1.Ако имате активен абонамент, след регистрацията, на посочения от Вас имейл, ще получите съобщение, което съдържа предварителната задача. Тя е под формата на въпросник и има за цел да ориентира обучителите за интересите и предварителните знания на аудиторията по темата на обучението.

В получения имейл ще намерите също информация за датата и часа на провеждане на обучението.

Последвайте линка, за да попълните и предадете предварителната си задача. Моля, имайте предвид, че линковете към всички задача са персонални и не можете да използвате чужд линк.

2.Ако нямате активиран абонамент, след регистрацията ще получите имейл с детайлна информация относно начина за плащане на обучението. Имейлът съдържа също и детайли за обучението - дата и час на провеждане.

След извършване на плащането, ще получите имейла с предварителната задача.


Какво следва след предаването на предварителната задача?

След като сте предали предварителната си задача, на посочения от Вас имейл, ще получите съобщение с линка към ZOOM - платформата, в която провеждаме обученията си. Уверете се предварително, че имате инсталиран ZOOM, за да не губите време за инсталиране в деня на обучението.

В деня на обучението влезте 10 минути по-рано от обявения за начало час и последвайте линка, за да се присъедините към колегите си.


Какво се случва по време на синхронната част на обучението?

Обикновено синхронната част е в периода между 09:00 -16:00 (вкл. почивки) в деня на обучението.

Основната цел на обученията в Prepodavame.bg е да гарантираме, че всеки участник ще вземе активно участие в дискусиите и ролевите игри по време на онлайн частта на обучението и ще си тръгне с приложими идеи и материали. За да постигнем това, се ръководим от нашите принципи и очаквания и не правим компромис с качеството. 

Поради това от Вас очакваме:

  1. При онлайн обучение – да имате включени камери, работещи микрофони и стабилна интернет връзка, а също така да работите от лаптоп или настолен компютър, което допринася за ефективната комуникация и взаимодействие.
  2. При обучения на живо – да сте ангажирани с дейностите в обучението. Изключете звука на телефоните си и други електронни устройства и ги използвайте само по спешност, в почивките или ако обучителят изисква това.

Какво се случва след синхронната част от обучението?

Ако по време на синхронната част от обучението сте присъствали и сте взимали активно участие, след края на онлайн сесията ще получите имейл с материалите, последващата задача и въпросник за обратна връзка.

За да достигнете до последващата задача, последвайте линка "намерете тук". Имайте предвид, че и тук линковете към задачите са персонални и не можете да използвате чужд линк.

ВАЖНО!!!

Отделете достатъчно време, за да се запознаете с материалите от обучението и изискванията на обучителите относно качеството на задачата, която ще предадете. Оценката се базира на степента на възприемане и прилагане на принципите, заложени в обучението, а не на бързината на предаване на задачата.

В същия имейл ще намерите и крайната дата за предаване на последващата задача. Моля, предавайте задачите си преди посочения краен срок.

С приближаване на крайния срок, ще получите имейл, който ще Ви напомни да предадете своята последваща задача. Ако вече сте я предали, можете да игнорирате този имейл. Ако все още не сте предали задачата си, побързайте.

Какво се случва след предаване на последващата задача?

След предаване на последващата задача, ще получите имейл, че задачата Ви е получена успешно. Моля да се свържете с нас своевременно, ако не получите това съобщение, защото това може да означава, че има проблем с подаването на задачата Ви.

Срокът за обратна връзка от обучителите е един месец след крайния срок за предаване на последващата задача

Ако сте изпълнили всички условия за издаване на сертификат, след този срок можете да очаквате имейл за попълване на данните Ви за издаване на удостоверение.

След като последвате линка, ще бъдете препратени към формуляр в който да въведете данните, които са необходими за издаването на Вашето удостоверение с квалификационен кредит. Попълвайте данните си на кирилица и внимавайте за коректността им, защото удостоверението Ви ще бъде издадено с данните, които сте въвели.


Ако не сте преминали успешно през всички етапи, обучителите могат да Ви откажат издаването на удостоверение.

При всички положения ще получите обратна връзка от обучителите относно последващата задача, която сте предали в срок.

Рейтинг на статията Благодарим за обратната връзка Има проблем с приемането на обратната Ви връзка. Моля опитайте по-късно.

Все още имаш нужда от помощ? Свържете се с нас Свържете се с нас